Politika kvalitete i okoliša

Horvat Production prema svim svojim zainteresiranim stranama izražava opredijeljenost za sustav upravljanja kvalitetom i okolišem u proizvodnji, zaštiti osobnih podataka, razvoju i dizajnu raznih promo display-a te za izradu specijalnih metalnih i elektro ormara.
Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 se očituje kroz obvezu ispunjenja prihvatljivih zahtjeva kupaca,postizanje zadovoljstva kupaca i nadmašivanjem njihovih očekivanja. Kako bi ostvarili planove razvoja poslovanja kroz suradnju sa partnerskim tvrtkama obvezujemo se ispunjenju usklađenosti sa zakonskom regulativom koja je primjenjiva u našoj domeni rada.
Također želimo postići i visoko zadovoljstvo vlastitih zaposlenika kroz stvaranje motivirajućeg i etičkog radnog okruženja poštujući sve zaposlene kao osobe, dajući naglasak na mogućnostima za razvoj i napredovanje kroz sustav osposobljavanja.
Razmatrajući i neprekidno procjenjujući potencijalne poslovne rizike, stvaramo održiv poslovni model, na domaćem i na rastućem međunarodnom tržištu, koji je u stanju stvarati izvrsne poslovne rezultate unatoč izazovima na tržištu i time ispuniti zahtjeve vlasnika.
Sustav upravljanja okolišem ISO 14001 se očituje kroz savjesni odnos prema odvajanju i zbrinjavanju ambalažnog otpada i ostalog otpada, te očuvanjem i odgovornim ponašanjem svih zaposlenih prema resursima i uštedi energije koji su na raspolaganju unutar Društva.
Upravo je visoka razina osviještenosti zaposlenih i njihova inicijativa za daljnji razvoj novih poslovnih ideja i prilika, najveći kapital Horvat Production, a time i preduvjet za ispunjenje ciljeva kvalitete i okoliša i temelj daljnjeg razvoja i poboljšanja sustava upravljanja kvalitetom i okolišem. Želimo postati najpouzdaniji partner najvažnijih tržišnih brendova u prezentaciji njihovih proizvoda.